– Overrasket og begeistret

1. juni 2018

Bredden i tjenestespekteret og kvaliteten i leveransene var noe av det viktigste som ble formidlet til både eksisterende og potensielle kunder da Bouvet Industries arrangerte «Åpen dag».

Daglig leder Kjetil Stöckel-Kvamme

Tidligere i år skiftet Vetlesen Stillas navn til Bouvet Industries. Samtidig var ikke skiftet kun i navnet, dette innledet også en ny æra for bedriften som har levert stillastjenester i mer enn 40 år.
– Tjenestespekteret er nå utvidet. Bouvet Industries skal i framtiden være like tungt eksponert innen stillas som tidligere. I tillegg er vi i ferd med å vokse både innen isolering og overflatebehandling ved siden av tilstøtende fag. Vi opplevde at dette ble tatt godt i mot da vi presenterte dette under «Åpen dag», forteller daglig leder Kjetil Stöckel-Kvamme.

Plassjef Pål Gunleksen

Siden solen skinte fra en skyfri himmel og gradestokken hoppet langt opp på 20-tallet allerede i de tidlige morgentimer ble hele arrangementet flyttet på området utenfor kontorlokalene.
– Rammen kunne knapt ha vært bedre for et slikt arrangement, sier plassjef Pål Gunleksen.

Det manglet heller ikke på interesse fra både eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere.
– Vi opplevde at mange var overrasket over omfanget av de ulike tjenestene vi kan tilby hver enkelt kunde, og begeistret for hva dette kan bety for deres i hverdag i form av forutsigbarhet, HMS/K og produktivitet, sier Kjetil Stöckel-Kvamme.

 

Demonstrasjonene under «Åpen dag» inkluderte:

  • Framtidens stillastjenester, ved bruk av 3D scanning og 3D modellering av stillasløsninger
  • Isolering og egenutviklede isolasjonsprodukter
  • Overflatebehandling med forskjellige forbehandlingsteknikker
  • Mekaniske tjenester og egenutviklede produkter for kutting og gassdeteksjon.
  • Tilkomstteknikk

Vi vil at dette skal bli en årlig event med like stor interesse og like strålende vær, avslutter daglig leder Kjetil Stöckel-Kvamme.

Utviklet av: Folkebadet.no